main-qimg-989e538944ec6fd6c5f0d83c938490

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Monet rakas tavat loma kautta, koska se on aika, jossa aitoa onnea, rakkautta ja nautintoa tulee runsaasti monin paikoin. Mutta sen lisäksi, että ihmiset myös kohtaamaan haasteen kylmempää sää ja valitettavasti onnettomuuksia joskus tapahtuu, joka liittyy pitää lämpimänä aikana kylminä kuukausina. Toiset käyttävät väärin lämmittimiä ja sähkö huopia ja jopa alkavat tapa uksia lämpimissä takoilla. Koska konsultti yritys, joka on sitoutunut yleiseen turvallisuuteen, Irwin konsultointi Palvelut haluaisi sinun jatkaa lukemista tämän jälkeen ja oppia tärkeitä viitteitä harkitsemaan välttämään vaarallisia tilanteita.

Surullista kyllä, loma kausi saattaa tuoda joitakin surullinen uutinen muutaman koti talouksien koska yhteisten onnettomuuksien aikana tähän aikaan vuodesta, joka sisältää keittiö tuli palot, sähkö-tuli palot, ja tuli palot syttyviä esineitä, jotka asetettiin liian lähelle lämmön lähteitä. Ole tietoinen aina, kun olet ruoan laitto, joten vältä hajamielinen. Laita oikea aika taulu ruoan laittoon eri ruokia; Älä tee niitä kaikkia kerralla. Outdoor grillit pitäisi pysyä ulkopuolella, ei väliä kuinka kylmä se on, älä uskalla laittaa sen sisälle talosi.

Jotkut perheet haluavat elää joulu kuuset kodeissaan, koska se on kaunis vihreä ulkonäkö. Kuitenkin loma kauden aikana, tällaiset puut voivat tulla suurin palo vaaran kotona. Kerrottava, että se on kasteltava säännöllisesti ja että se voi imeä vettä läpi sen runko. Jos laitat valot puu, varmista, että ne on merkitty sisäkäyttöön ja on UL listalle. Laita puut täplät, jotka olivat kaukana takat ja tilaa lämmittimet, ja myös ei aseta ne tielle exit oven. Älä koskaan käytä eläviä kynttilöitä elävien puiden. Ennen nukkumaanmenoa, Sammuta kaikki sen valot jopa keinotekoisia puita sekä aina, kun perhe menee ulos.

Varmista, että pienemmät lapset eivät pääse koriste kynttilöitä liikaa. Oikea sähkö johtojen koriste joulu valot voi myös auttaa sinua välttämään vakavia tilanteita. Hang valot kanssa käyttää muovi liittimiä, koska tapa uksissa kynnet tunkeutuvat johdotus ja aiheuttaa shortsit olivat joskus tilanne muissa koti talouksissa. Tietää, että Overloads ja viallinen johdotus voi johtaa tragedioihin, joten arvioida kunkin merkki jonon johdot huolellisesti ja varmista, että ne ovat kaikki turvassa mitään vaaraa. Ole varovainen käyttäen joitakin jatko johtoja kytkemällä ne valot. Älä koskaan kytke jatko johtoa toiseen jatko johtoon, koska sellainen voi johtaa jännite häviö ja ylikuumeneminen. Paremman suojan, käytä voima nauhat sijaan, että voidaan käyttää sekä sisä-ja ulkokäyttöön. Irrota sisävalaistus säiliöstä, jos se ei ole käytössä. Muita tärkeitä asioita muistaa myös varmistaa, että palo varoittimet talosi ovat oikein työtä, mikä palo sammuttimet on helposti alueilla, investoimalla sää Alert radiot, ja on varovainen käyttää sähkö tilaa lämmittimiä.

Ennen kuin käytät savu piippu savu kaasujen aikana loma kautta, puhdista se ensin. Irwin konsultointi palvelut myös ehdottaa käyttäen Arina tai näytön edessä takka. Laita sukat ja muut loma koristeet pois valaistu takka. Järjestä lahjat turvallisessa paikassa, ei edessä takka ja Älä asenna joulu kuusi lähellä sitä välttämään laskemisesta puu tai lahjoja vaarassa tuli palon.

Luo asianmukainen palo paeta suunnitelma ja myös kertoa kävijöitä siitä. Älä koskaan laita jotain, joka tekisi vaikeaksi päästä ovet joten vältä huone kalut tai koristeet sen tielle. Varmista, että kaasu linjat oli asianmukaisesti tarkastettu varmistaa turvallisen käytön lämmön talosi. Lataa palo sammuttimet liian ja jos sinulla ei ole mitään, Irwin konsultointi Palvelut kannustaa sinua ostamaan yhden tai kaksi. Investoida savu hälyttimet ja hiilimonoksidi ilmaisimet samoin. On parempi olla koti tilan lämmittimet kanssa TIP-over kytkimet mutta muista laittaa ne pois syttyviä asioita. Lämmitys laitteet on tehty ulkokäyttöön varten pitäisi jäädä ulos, joten älä koskaan laita ne sisälle sisätiloissa lämpöä.

Irwin konsultointi Palvelut toivoo turvallisen ja arvokkaan loma kauden sinulle ja perheellesi.